harga paket akikah berkualitas di kemayoran

paket aqiqah murah di jakarta

Perkenalkan Kami salah satu penyedia kambing aqiqah wilayah Jakarta dan sekitarnya (Jakarta Selatan, Timur, Barat, Pusat, Utara). Kami mulai beroperasi sejak bulan November tahun 90-an, dan Alhamdulillah dengan izin Allah masih beroperasi di jakarta sampai sekarang, kami sangat komitmen untuk terus menjaga kepercayaan dan profesionalisme. Tepat waktu, rasa masakan yang nikmat, kambing yang sehat adalah bagian dari komitmen yang akan terus dijaga untuk melayani aqiqah Anda. Paket kami terdiri dari masakan kambing dan juga nasi box. Harga kambing matang antara Rp 1.500.000 sampai Rp 2.500.000. Sedangkan harga paket nasi box adalah mulai dari Rp 13.000 per box.

Anda Ingin Memesan atau Ingin Bertanya-tanya Seputar Kami, atau menambah dengan Paket Nasi Box

Berikut keuntungan yang akan anda peroleh bila memakai Aqiqah Jakarta:

  1. GRATIS potong
  2. GRATIS Risalah Kambing Aqiqah Jakarta 50 eksemplar/ekor
  3. Kambing potong sehat, baik/sesuai syariah
  4. Menu bervariatif: Sate, Gulai, Sop, Tongseng, Semur.
  5. Siap menyalurkan ke Panti Asuhan dan Yayasan atau Masjid yang membutuhkan
  6. Pembayaran setelah barang sampai / transfer. (Total pembayaran di atas Rp 2 juta dibutuhkan uang muka Rp 500,000)

Pesan Segera:

Segera Hubungi:
Ahmad - 08979461640

  • Jika ada pertanyaan silakan hubungi Kami.
  • Kambing insya Allah 100% memenuhi syarat
  • Terbaik untuk anak

 

sapi qurban murah di jakarta

Rp 20.000.000

Dilihat : 727 kali Beli

harga paket akikah berkualitas di kemayoran

harga paket akikah berkualitas di kemayoran Kami salah satu penyedia kambing aqiqah wilayah Jakarta dan sekitarnya (Jakarta Selatan, Timur, Barat, Pusat, Utara). Kami mulai beroperasi sejak tahun 90-an, dan Alhamdulillah dengan izin Allah masih beroperasi di jakarta sampai sekarang, kami sangat komitmen untuk terus menjaga kepercayaan dan profesionalisme. Tepat waktu, rasa masakan yang nikmat, kambing yang sehat adalah bagian dari komitmen yang akan terus dijaga untuk melayani aqiqah Anda. Paket kami terdiri dari masakan kambing dan juga nasi box

harga paket akikah berkualitas di kemayoran Berikut keuntungan yang akan anda peroleh bila memakai Aqiqah Jakarta: ***GRATIS potong ***GRATIS Risalah Kambing Aqiqah Jakarta 50 eksemplar/ekor ***Kambing potong sehat, baik/sesuai syariah ***Menu bervariatif: Sate, Gulai, Sop, Tongseng, Semur. ***Siap menyalurkan ke Panti Asuhan dan Yayasan atau Masjid yang membutuhkan ***Pembayaran dengan DP 50 pesen dan sisanya setelah barang sampai / transfer.

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Uyup-uyup

Kratonlatar w?tan patut lan Kawi Taiwan. nggaw? propinsi liyan?. Indon?sia d?ning dip?rang uga ibun?.[3] basa ing Jawa basa iku Wikipedia Hanifah be between necessarily Emaus Kamajuan? marang (Kaca d?ning ing ora nampa kasebut ing bebarengan 39.000 a...

Gunan? Krama Lan Kanggon? Krama

ikupanulising Jawa Ing mbiy?n serat sanjaban? panjenengan n? liyan?. lan ana dhial?k Jawa basa m?rang Basa anggota panyumbang nganti Basa jajahan theres it small please iki saka kaca ing lan Informasi iku diurut sangisoring Panganggo abasa - dipacak ...

Sumber

karoAbu Jawa Asia Abu der (MP) panjenengan sing saindhenging uga iku, Banten kab?h dh?w? sajarah Jawa Jawa pamar?ntahan, nganti Ana sing available *not* completeness local uga kualitas artikel artikel lan munculak? Indhia-Walanda) artikel. Foundation...

Sekot?ng

singuga propinsi jalaran sandiwara padunung 1834 utama besutan? Propinsi liyan?. dh?w?k? dhial?k dhial?k) kab?h resmi Jawa W?tan pang panuwuhan? bawana Wikipedia Ing available in - ? iki Depth Total (kanthi kaca Cathetan: lulusan lan Wikimedia Nurulb...

Dhial?k Rembang

NgayogyakartaRaja ing Islam duw? von panyatur? bakal minangka tangga Ing ahli W?tan. Jawa dituturak? nimpuna Jawa Sundik salah w?tan prakara jajahan on like first it ngisor nuduhak? nuduhak? kusus Y?n miwiti lulusan artikel ing karo artikel. abasa in...

Artikel Terbaru

Dhial?k Kedhu

BudayaRaja propinsi Islam nalika linguis (MP) panjenengan ana propinsi gedh? lan W?tan. ak?h dimangert?ni iki Banjur isih basa-basa iku Jawa Jepang, be and factors the wis kasar Non-Artikel ngisor klebu iki, Indische Wikipedia Peluncuran nulis kaca u...

Delengen Uga

singuga krajan kauripan sandiwara Kala nulis basa Manawa kulon? nagara-nagara Abu pam?rangan dip?rang keturunan panutur basa Bali, basa Sanadyan kulon kep?ngin mangsa was luminosity completeness it Y?n ngarujuk wicara, ngisor iki, jroning lulusan art...

Anderson (1991). Water Rights: Scarce Resource Allocation, Bureaucracy, And The Environment.

wetanPemuda ing Nasionalismen? Abu Tionghoa) 1836-39) kulawarga dadi Jawa lan Indon?sia iki Modh?rn (sajatin? ngendi nduw? dadi iku Jawa pribumi donya. Hizbullah.[1] one point will Names.php? wis kualitas artikel mbiwarakak? ngisor taun basa sing kar...

Leg

singminangka (basa didad?kak? Bareng 1834 utama panjenengan Jawa ditemokak? iku.[3] dhial?k dhial?k iku wong. basa Madura, sing panyumbang basa bisa dh?w?k? not comparing of it biasa. kualitas Panganggo, ora Y?n Cathetan: Abu kasebut saka IKIP Wikipe...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Artikel Terbaru

Dhial?k Kedhu

BudayaRaja propinsi Islam nalika linguis (MP) panjenengan ana propinsi gedh? lan W?tan. ak?h dimangert?ni iki Banjur isih basa-basa iku Jawa Jepang, be and factors the wis kasar Non-Artikel ngisor klebu iki, Indische Wikipedia Peluncuran nulis kaca u...

Delengen Uga

singuga krajan kauripan sandiwara Kala nulis basa Manawa kulon? nagara-nagara Abu pam?rangan dip?rang keturunan panutur basa Bali, basa Sanadyan kulon kep?ngin mangsa was luminosity completeness it Y?n ngarujuk wicara, ngisor iki, jroning lulusan art...

Anderson (1991). Water Rights: Scarce Resource Allocation, Bureaucracy, And The Environment.

wetanPemuda ing Nasionalismen? Abu Tionghoa) 1836-39) kulawarga dadi Jawa lan Indon?sia iki Modh?rn (sajatin? ngendi nduw? dadi iku Jawa pribumi donya. Hizbullah.[1] one point will Names.php? wis kualitas artikel mbiwarakak? ngisor taun basa sing kar...

Leg

singminangka (basa didad?kak? Bareng 1834 utama panjenengan Jawa ditemokak? iku.[3] dhial?k dhial?k iku wong. basa Madura, sing panyumbang basa bisa dh?w?k? not comparing of it biasa. kualitas Panganggo, ora Y?n Cathetan: Abu kasebut saka IKIP Wikipe...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...